Om forespørsler fra barn

Barnet kan be om tillatelse til å besøke et forbudt nettsted eller bruke et forbudt program i Kaspersky Safe Kids. Med denne funksjonen kan du endre Kaspersky Safe Kids-innstillingene eksternt etter behov.

På iOS-enheter kan barnet ditt bare be om tillatelse til å besøke blokkerte nettsteder.

Du kan se og godkjenne eller avslå barnets forespørsler i forelderens mobilapp eller på My Kaspersky.

I forelderens mobilapp vil barnets forespørsel dukke opp i varsler-delen .